Musica edin torni

Horowitz werd geboren in een Joodse familie, afkomstig uit Estland. Evil star anthony horowitz pdf zijn achtste werd hij door zijn ouders naar een...

Horowitz werd geboren in een Joodse familie, afkomstig uit Estland. Evil star anthony horowitz pdf zijn achtste werd hij door zijn ouders naar een streng internaat in Harrow gestuurd. Hij had een hekel aan school, en was er dan ook heel ongelukkig.

Later studeerde hij aan de Universiteit van York en werkte daarna acht jaar als tekstschrijver bij een reclamebureau. Toen zijn boeken eenmaal goed verkochten, stopte hij met werken als tekstschrijver. Tegenwoordig schrijft hij kinderboeken en verhalen voor televisieseries. De Malteser erfenis werd verfilmd onder de titel Just Ask for Diamond.

De jongen die te veel wist werd verfilmd voor televisie, onder de titel South by South East, hetgeen ook de originele titel van het boek was. Horowitz heeft een vrouw en twee kinderen.

1986 – Enter, Frederick K. 1987 – Daar ga je, Frederick K. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 3 dec 2017 om 16:24.

Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Ha escrito más de cincuenta libros, entre los que se encuentran numerosas novelas para adolescentes, incluyendo las series The Power of Five, Alex Rider y The Diamond Brothers.

admin