Musica edin torni

Ez el james grey pdf magyarul közzétett változat, ellenőrizve: 2017. Ezt a szócikket át kellene olvasni, ellenőrizni a szöveg helyesírását és nyelvhelyességét, a tulajdonnevek...

Ez el james grey pdf magyarul közzétett változat, ellenőrizve: 2017. Ezt a szócikket át kellene olvasni, ellenőrizni a szöveg helyesírását és nyelvhelyességét, a tulajdonnevek átírását. Esetleges további megjegyzések a vitalapon.


A Wikimédia Commons tartalmaz Star Wars: Lázadók témájú médiaállományokat. 2014-től futó amerikai televíziós 3D-s számítógépes animációs sorozat, amely George Lucas Csillagok háborúja című kitalált története alapján készült, Lucasfilm és Lucasfilm Animation hozta létre. A sorozat története 13 évvel a Csillagok háborúja III: A Sith-ek bosszúja után és 5 évvel a Csillagok háborúja IV: Egy új remény előtt játszódik, amikor a Galaktikus Birodalom a meghatározó erő a galaxisban.

A Birodalmi erők az utolsó Jedi Lovagokat vadásszák, miközben egy fokozatosan kibontakozó lázadás kezd alakot ölteni a Birodalom zsarnoki hatalma ellen. 8-án négy darab háromperces rövidfilmet jelentettek be, amelyeket 2014.

A sorozat 44 perces tévéfilmjének premierje 2014. Disney Channel csatornán, ezután az 1.

Magyarországon a sorozat premier részeit a Disney Channel sugározza. 10-étől az AXN Black, 2016. Viasat 6 is műsorára tűzte a rajzfilmet.

admin