Musica edin torni

Please forward this error screen to sharedip-10718051234. An Insider’s Guide: E business fundamentals pdf Sourcing Made Easy! Free Textbooks: how is this possible? Door...

Please forward this error screen to sharedip-10718051234. An Insider’s Guide: E business fundamentals pdf Sourcing Made Easy!


Free Textbooks: how is this possible? Door dit formulier te verzenden ontvangt u de pdf binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt direct per e-mail een overzicht van de totale investering met specificatie. Om het kostenoverzicht te kunnen verzenden hebben wij onderstaande gegevens nodig.

Wilt u een kostenoverzicht met of zonder BTW? Er is een fout opgetreden.

Het overzicht van de totale investering hebben wij nu naar uw e-mailadres gestuurd. Vul hieronder uw gegevens in, zodat wij u goed kunnen adviseren. We bellen u binnen twee werkdagen om het opleidingsadvies te bespreken.

Wat wilt u bereiken met het volgen van de opleiding? Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken. In deze training krijgt u een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van testautomatisering en de vertaling hiervan naar uw eigen praktijksituatie.

Testautomatisering is een belangrijk onderdeel voor het opzetten van een Continuous Integration en Delivery proces met de stappen Code, Build Test and Deploy. Deze training is ontwikkeld voor iedereen die zich wil verdiepen in testautomatisering. Bijvoorbeeld in de rol van ontwikkelaar, tester, testcoördinator, testmanager of projectleider.

Enige ervaring met het werken binnen een agile context en testmethodieken zoals ISTQB of TMap Foundation is een pre. Computrain gebruikt actueel studiemateriaal dat perfect aansluit bij deze training. Tevens beschikt u over onze online leeromgeving, e-Connect.

admin